سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند به موسی علیه السلام وحی کرد که دو کفش وعصای آهنین برگیر و آنگاه در زمین سیاحت کن و آثار و عبرتها را بجوی تا آن جا که کفشها پاره و عصا شکسته شود . [ابن دینار]
به دانش زندگی خوش آمدید Welcome to life knowledge
درباره



به دانش زندگی خوش آمدید    Welcome to life knowledge


واحد یکتا(احسان).... تقدیم به دوست( ا.م.vahed
این پایگاه براساس قوانین ونیازهای فطری انسان فعالیت می نمایدوهدف آن تربیت وپروش جسم وجان وارتقای آگاهی های زوج هایا کسانی است که قصدازدواج دارند -یادمان باشد 50درصدطلاق هابراثرنارضایتی جنسی می باشند-آموزش علمی روابط بین زن ومرد بی حیایی نیست -ازکاربران گرامی تقاضامی شودبراساس محدوده ی سنی وشرایط اجتماعی به مباحث موردنیاز مراجعه نمایند (ازآنجا که هیچ انسانی بی خطانیست اگر سهوا هرزمان که مطلب وتصویری مخالف قوانین سایت دراین وبلاگ گنجانده شد که منجربه فیلترشدن می شدازمدیریت پارسی بلاگ خواهش منداست به بنده اطلاع دهند تا اصلاح نمایم) یادمان نرود که درصدبیشترروابط بین زن ومردبه مسایل عاطفی واحترام ودرک متقابل هم برمی گردد ومسایل جنسی حداکثریک سوم و کمتر ازنیازهای زوجین است وبس. پس همانقدرکه در مسایل جنسی باید مهارت پیداکنیم،برای رضایت واحساس خوشبختی کنارهم بایدمهارت ها وروش های ابراز احساسات وعواطف وروانشناسی خانواده وتربیت فرزندان ودوستی ورفاقت بین زن وشوهر راهم یادبگیریم که به نظرمن در اولویت قرار دارد.چراکه بدون عاشقی ومحبت وابراز عواطف غیرجنسی قادر به ارضای سایر نیازهای مان نخواهیم بودو خوشبختی در درک وارضای کامل همه ی این نیازهای عاطفی وجنسی وحتی کاری وخانوادگی به صورت متقابل وشناخت وظایف سه گانه ی: فردی ،عمومی ومشترک ،خواهدبود... ان اریدالاالاصلاح مااستطعت وماتوفیقی الا بالله واحدیکتا

استخاره با قرآن
استخاره

خانواده شاداب و پرانرژی یعنی این! 

        
    
به اعتقاد تولستوی خانواده های شاداب و پرانرژی مانند یکدیگرند. روان شناسان امروزی نیز معتقدند خانواده هایی که بیشتر اوقات خود را با خوشحالی و در عین حال آرامش سپری می کنند ویزگی های مشترک بسیاری دارند و به نکات مشترکی که روحیه خانواده را بالاتر می برد توجه داشته و آنها را در زندگی اجرا می کنند.

خانواده های بسیاری مشتاق هستند زندگی شاد و پرنشاطی داشته باشند تا بتوانند اوقات خوشی را در کنار یکدیگر سپری کنند اما متاسفانه نمی دانند برای دستیابی به این اهداف چه باید بکنند.

در این مطلب سعی داریم به این خانواده ها کمک کنیم و تعدادی از کارهایی را که با انجام دادن آنها می توانند به زندگی شاد و ایده آلشان دست یابند به عنوان نمونه معرفی کنیم. مطمئنا پس از مطالعه این مطلب راه های بسیار دیگری به ذهنتان خطور خواهد کرد.

1 – باهم آواز بخوانید

دسته جمعی آواز خواندن، از کارهایی است که همواره با شادی و خنده همراه است، نیازی نیست که خواننده باشید و یا با قواعد و اصول خوانندگی آشنا باشید برعکس اگر هیچ گونه تجربه و آموزشی در این زمینه نداشته باشید اوقات مفرح تری را سپری خواهید کرد. هرگز نگویید از ما گذشته، این جمله شروعی برای یک زندگی کسالت آور و یکنواخت است.

بسیاری از زن و شوهرها پس از تولد فرزندان از ابراز خوشحالی و انجام کارهای پرتحرک صرف نظر می کنند درحالی که شادترین و موفق ترین خانواده ها هرگز این گونه نمی اندیشند بلکه بچه ها را نیز در انجام این کارها سهیم می کنند. زمانی که همه اعضای خانواده در خانه حضور دارند فرصت خوبی برای آواز خواندن است اگر دسترسی به مکانی باز و بزرگ دارید با یکدیگر بدوید و بخندید و بخوانید.

2 – اتاق شادی داشته باشید

برنامه ریزی و رفتار طبق برنامه تعیین شده بسیار خوب بوده و در اکثر مواقع بهترین گزینه برای دستیابی به اهداف است اما این که بخواهید همواره طبق برناماه های دقیق و ثابت زندگی کنید نیز سخت و کسالت آور است. تاکید بیش ازح د به دنبال کردن برنامه ریزی ها و انجام کارهای روزمره و یا موظف کردن بچه ها به انجام تکالیف مدرسه موجب بالارفتن میزان استرس و نگرانی در بین اعضای خانواده می شود. در برنامه ریزی های روزمره تان حتما زمانی را برای استراحت و تفریح بگذارید و در این اوقات به هر کاری که دوست دارید بپردازید حتی کارهایی که یهچ هدفی نداشته و یا بی نتیجه هستند.

در این اوقات کاری کنید که همسرتان و اگر فرزند دارید فرزندتان از انجام آ ن لذت برده و خوشحال تر شوند. در کل کارهایی انجام دهید که موجب می شوند در کنار یکدیگر اوقات بهتری داشته باشید. اکر خانواده ها قسمتی از منزل را برای مطالعه، انجام تکالیف درسی و این قبیل کارها اختصاص می دهند اما کمتر خانه ای وجود دارد که در آن قسمتی مخصوص بازی و انجام کارهای نشاط انگیز باشد. حتی اگر به دلیل کوچک بودن منزلتان امکان ایجاد اتاق شادی را ندراید قسمتی از منزلتان را برای چند ساعت در هفته به این کار اختصاص دهید، بدون شک به این قسمت از منزلتان بیش از مابقی خانه علاقه مند خواهید شد.

3 عادت های خوب و مفرح بسازید

فست فودها ازجمله غذاهای مضر و خوشمزه و جذابی هستند که اکثر افراد به خصوص کودکان با اشتها به آنها روی می آوند. اما همه از مضرات این غذاها آگاهیم و باید راهی بیابیم تا فرزندان خود را به خوردن غذاهای مفید و مقوی ترغیب کنیم. یکی از بهترین کارها برای رسیدن به این هدف این است که کودکان را در پختن غذاها شریک کنیم چراکه آنها مشتاق خوردن غذایی هستند که خودشان آن را تهیه کرده اند. راه دیگری که می توان کودکان را به خوردن غذاهای سالم تشویق کرد طراحی مسابقه در خانواده است.

مسابقه ای ترتیب دهید که همه اعضای خانواده در آن شرکت کنند حتی کودکان کم سن و سال و در این مسابقه هرکسی باید بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین غذا را تهیه کند. در این مسابقه سعی کنید غیرمستقیم بهترین مواد غذایی را به کودکتان معرفی کرده و بخواهید از آنها در غذایش استفاده کند و سپس او را در مسابقه برنده اعلام کنید.

به این ترتیب کودک شما از سنین پایین مواد غذایی مفید را شناخته و به خوردن آنها عادت می کند. همچنین فرزندانتان را از سنین پایین در انجام کارهای منزل سهیم کنید و از آنها بخواهید اتاق و وسایل خود را خودشان مرتب کنند و در ازای آن پاداش کوچکی بدهید مثلا به آنها اجازه دهید شب یک ساعت دیرتر بخوابند و یا نیم ساعت بیشتر از حد معمول تلویزیون تماشا کرده و یا با کامپیوتر بازی کنند. به این ترتیب آنها از کودکی مسوولیت پذیر تربیت شده و می آموزند که به یکدیگر کمک کنند.

4 – با هم ورزش کنید

انجام تمرینات ورزشی همواره برای حفظ و بالابردن سلامتی بدن توصیه می شود و چه بهتر اگر این تمرینات را به همراه اعضای خانواده انجام دهید تا به این ترتیب سلامتی روحی خود و خانواده تان را بالا ببرید. بعدازظهرها و یا اوایل شب معمولا همه اعضای خانواده در منزل هستند و این زمان فرصت خوبی است تا برای دوچرخه سواری یا پیاده روی به پارک یا محوطه بازی در نزدیکی منزلتان بروید. هنگامی که فرزندانتان مشغول بازی با وسایل موجود در پارک هستند شما و همسرتان نیز می توانید علاوه بر پیاده روی و نرمش با یکدیگر صحبت کنید.

5 – به تمام فرزندانتان توجه کنید

والدینی که بیش از یک فرزند دارند معمولا از کمبود وقت شکایت می کنند و به دلیل مشغله هایشان کمتر با فرزندانشان وقت می گذارنند. اما به یاد داشته باشید که تک تک فرزندان شما به شما نیاز دراند حتی اگر دیگر دوران کودکی و نوجوانی شان را پشت سر گذاشته باشند گاهی مشکلات فرزند بزرگ تر شما بسیار جدی تر و مهم تر از برآوردن نیازهای ساده و ابتدایی کودک شماست.

6 – به یکدیگر احترام بگذارید

به همسرتان عشق بورید و به او احترام بگذارید و این کارها را حتما در حضور فرزندانتان نیز انجام دهید. کودکان باید بدانند و ببینند که والدینشان یکدیگر را دوست داشته و به هم احترام می گذارند، به این ترتیب هم احساس امنیت و آرامش کرده و هم خود نیز این شیوه رفتاری را می آموزند. بسیاری از خانواده ها در حضور فرزندان به یکدیگر ابراز عشق و علاقه نمی کنند و همین مساله به مرور زمان موجب سردشدن روابط و یکنواخت و کسالت آور شدن زندگی می شود.

7 – به رفتارهای خوب جایزه بدهید

یکی از مسایلی که موجب ایجاد اختلاف بین همسران می شود بدرفتاری های کودکان است همچنین زمانی که فرزندتان را به دلیل رفتار نادرستش تنبیه می کنید در جو منزل تشنج ایجاد می شود پس بهتر این است که از ابتدا کودک را با رفتارهای پسندیده آشنا کنید.

یکی از بهترین راه ها برای آموزش این مساله به کودکان این است که خود و همسرتان در حضور کودکان رفتار شایسته ای داشته و به یکدیگر احترام بگذارید. هرگاه فرزندتان رفتار خوبی داشت او را تشویق کرده و در مقابل با صحبت کردن به او بیاموزید که کدام رفتارها نادرست و ناشایست هستند.

نیازی نیست که هدیه گران قیمتی را به عنوان جایزه به فرزندتان بدهید چراکه با این کار توقع او را از زندگی و اطرافیان بالا برده و موجب می شوید در آینده مشکلات دیگری به وجود آیند. معمولا خانواده ها در اواخر هفته و تعطیلات از منزل بیرون می روند می توانید به پارک، سینما یا باغ وحش رفته و به او بگویید که این تفریحات جایزه او هستند.

8 – عدرخواهی کافی نیست

اگر یکی از فرزندانتان به خواهر یا برادرش توهین کرده و او را ناراحت کرد به او بیاموزید که باید از او عذرخواهی کند حتی اگر خواهر یا برادرش از او کوچک تر باشد. همچنین به او بیاموزید که تنها عذرخواهی کافی نیست و باید کاری کند تا رفتار نادرستش جبران شود. مثلا وسیله بازی یا خوراکی مورد علاقه اش را با او شریک شود و یا به او در مرتب کردن اتاق و وسایلش کمک کند.

9 – باهم مطالعه کنید

مطالعه کردن نیز از عادات بسیار خوبی است که از دوران کودکی باید آن را در افراد پرورش داد. هر روز زمانی را به مطالعه با فرزندانتان اختصاص دهید و چه بهتر اگر همه اعضای خانواده در این زمان به مطالعه مطالب مورد علاقه شان بپردازند. کودکان با مشاهده مطالعه کردن والدینشان ترغیب می شوند که خود نیز در این زمان مطا لعه کنند چراکه آنها رفتارهای شما را با دقت زیر نظر داشته و از شما الگوبرداری می کنند.

می توانید با کودکتان به مطالعه کتاب های مخصوص کودکان بپردازید و اگر فرزندتان به مدرسه می رود کتاب را بین خودتان قسمت کرده و هرکدام یک قسمت از کتاب را بخوانید. زامنی که نوبت به خواندن شما می رسد با هیجان بخوانید، کودکان عاشق هیجان و شادی هستند و زمانی که نوبت به کودک رسید او را به این دلیل که توانسته قسمت مربوط به خودش را به خوبی بخواند تشویق کنید.

10 – خاطرات خوب را جاودان کنید

روز ازدواج، تولد فرزندان و دیگر اتفاقات شیرین زندگیتان را با گرفتن عکس و فیلم جاودان کرده و بعد مرتب آنها را تماشا کنید. عکس های روزهای شیرین زندگیتان را به دیوار نصب کنید. هرازگاهی به تماشای آلبوم عکس های قدیمی و فیلم های آن دوران بنشینید و سعی کنید با رعایت نکاتی که در این مطلب ذکر کردیم و راه های بی شمار دیگر تعداد این روزها و خاطرات شیرین زندگیتان را بیشتر کنید.

مجله ی موفقیت


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط واحد یکتا(احسان).... تقدیم به دوست( ا.م.vahed 92/2/1:: 7:15 عصر     |     () نظر

امروز داشتم توی پیاده رو راه می رفتم که نگاه وحالت چهره ی مردم ، منو به فکر موضوعی انداخت که قبلا هم بهش فکر کرده بودم .. واون رضایت مندی بخصوص بین زوجین بود ..
این یه نوع پرسشنامه ست برای سنجش میزان این رضایت مندی والبته نمیشه گفت بی نقصه ودیگه هرکسی خلاف اون عمل کرد راضی وخوشبخت نیست اما چون کار عملی ومیدانی در این مورد انجام شده ، میشه بهش تا اندازه ای اعتماد کرد. لازمه بسته به سایر فرهنگ ها وشرایط اجتماعی وفرهنگی وباورهای هرمردمی سوالاتی رو به اون اضافه واونو اصلاح کرد ..

////////////////////////

 

پرسشنامه ی وضعیت زناشویی گلومبوک - حقیقی





 

تست روانشناسی - جمله ها شامل این دسته بندی می شود : رضایت زناشویی ، ارتباط زناشویی ، علایق زناشویی ، اعتماد و احترام .
گزینه ها بین 0 تا 3 نمره گذاری می شوند وبنابراین نمره کل بین 0 تا 84 می تواند باشد، نمره بالا نشانه وخیم تر بودن وضعیت زناشویی است . در نمره گذاری هر جمله ، مثبت و منفی بودن محتوای جملات برای وضعیت زناشویی در نظر گرفته می شود .

پیشنهاد : قسمت سئوالات را چاپ کنید و پاسخها را با دقت بنویسید و نتیجه را با میزان نمرات این بخش مقایسه کنید


برگه آزمون


لطفا قبل از پر کردن پرسشنامه مشخصات خود را بنویسید .

نام : ---------- نام خانوادگی : ---------- جنسیت : ----------

تاریخ : ---------- سن : ---------- مدت ازدواج : سال ........ ماه .............

دستورعمل


لطفا هر جمله را بخوانید و یکی از گزینه های ( کاملا مخالف ) ، ( مخالف ) ، ( موافق ) ، ( کاملا موافق ) را که با وضعیت زناشویی شما متناسب تر است انتخاب کنید . وقت زیادی را برای هر جمله صرف نکنید و دقت داشته باشید که برای پاشخگویی و انتخاب گزینه ها با همسر خود مشورت نکنید .

پاسخگویی صادقانه و دقیق شما به این پرسشنامه ، ما را برای کمک بیشتر به شما یاری می رساند . پاسخ های شما به صورت محرمانه محفوظ خواهد ماند .

1. همسر من معمولا نسبت به نیازهای من حساس و آگاه است .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

2. واقعا از شوخ طبعی همسرم لذت می برم .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

3. فکر می کنم همسرم دیگر به حرف های من توجهی ندارد ( آنها را نمی شنود )

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق


4. هرگز همسرم به من خیانت نکرده است .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

5.برای حفظ زناشویی خود حاضرم از دوستانم بگذرم .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

6. از ارتباط زناشوییمان ناراضی هستم

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

7. ایکاش همسرم اینقدر تنبل نبود و کارهارا به تعویق نمی انداخت .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

8. گاهی احساس تنهایی می کنم حتی زمانی که با همسرم هستم .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

9. اگر همسرم مرا رها کند دیگر زندگی ارزشی ندارد .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

10. من و همسرم نظرات خود را به یکدیگر تحمیل نمی کنیم .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

11. وقتی به این نتیجه رسیدیم که باید جدا شد ، ادامه زندگی مشترک بی معنی است .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

12. هر دوی ما علایق یکسانی داریم .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

13. برایم مشکل است به همسرم بگویم دوستش دارم .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق


14. هرگز درباره اینکه ارتباط زناشویی خوبی دارم شک نکرده ام .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

15. از نشستن و حرف زدن با همسرم لذت می برم .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

16. فکر اینکه بقیه عمرم را با همسرم سپری کنم ، کسالت آور است .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

17. همیشه در ارتباط ما ، نرمش و گذشت حاکم است .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

18. در موقع تصمیم گیری هر کدام از ما سعی می کند حرف خود را به کرسی بنشاند .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

19. من دیگر نمی توانم واقعا به همسرم اعتماد کنم .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

20. هنوز ارتباط ما سرشار از خوشی ( لذت ) وهیجان است .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

21. یکی ازما دائما حرف میزند و دیگری معمولا ساکت است .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق


22. ارتباط ما هر روز بهتر می شود .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

23. بیش از عشق ، موضوع امنیت و پول در ازدواج دخیل است .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

24. ایکاش گرمی و محبت بیشتری بین ما وجود داشت .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

25. من نسبت به رابطه با همسرم کاملا وفادارم .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

26. گاهی ارتباط ما تیره می شود زیرا همسرم دائما عیب های مرا می گیرد .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

27. گمان می کنم ما در مرز جدایی قرار داریم .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

28. سریعا پس از هر دعوا با هم کنار می آییم .

کاملا مخالف .............. مخالف .............. موافق .............. کاملا موافق

تقسیم بندی و تعبیر نمرات خام گریمس


نمرات خام ---------- تقسیم بندی ---------- تعبیر

47 یا بیشتر ---------- 9 ---------- بسیار وخیم


42 تا 46 ---------- 8 ---------- وخیم

38 تا 41 ---------- 7 ---------- بد

34 تا 37 ---------- 6 ---------- ضعیف

30 تا 33 ---------- 5 ---------- متوسط

26 تا 29 ---------- 4 ---------- بالای متوسط

22 تا 25 ---------- 3 ---------- خوب

17 تا 21 ---------- 2 ---------- خیلی خوب


16 یا کمتر ---------- 1 ---------- تعریف نشده






نوشته شده توسط واحد یکتا(احسان).... تقدیم به دوست( ا.م.vahed 92/2/1:: 6:58 عصر     |     () نظر



ثبت سفارش تایپ و ترجمه